Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

2 legers en 1 flesje HG

De dokters hebben eindelijk een lekkere cocktail voor mij gemaakt ik krijg nu 2 verschillende legers. 1 daarvan is lekker aan het vechten in mijn longen voor mijn longontsteking. En het andere leger is lekker in mijn bloed bezig om mijn lijn infectie te verslaan en dat gaat vet goed. Voor mijn schimmel in mijn lijf krijg ik ook een middeltje Papa en Mama zeggen steeds dat ik weer een nieuw flesje HG antischimmelmiddel krijg.

Van Papa en Mama moet ik ook met mijn handjes boven de dekens slapen, waar dat precies voor is leggen ze later nog een x aan mij uit.

handjes boven de dekens

Donderdag toen ik van de OK af kwam hebben ze mij op de IC wel een meisjes speen gegeven de jongens spenen waren op. Gisteren gingen Papa en Mama even kijken of ik de speen nog een beetje leuk vond maar ik vind hem echt lelijk en meisjes achting.

roze speen

wistjedat

Papa en Mama Zaterdag gezellig naar Dutch Valley zijn geweest de zusters vonden dat ik inmiddels zo groot ben geworden ik wel een paar uurtjes alleen op mijn kamer kon spelen. Ze zijn niet zo heel lang geweest maar vonden het wel fijn om even ergens anders te zijn als in het ziekenhuis.