Gijs Blankman

Vandaag alweer 10 jaar 0 maanden en 12 dagen oud! (3665 dagen)

Beschuit met muisjes

Gisteren heeft de dokter mijn slaap slangetje minder snel laten lopen dit vond ik iets te fijn. Bij Mama in de buik was ik al de hele dag rondjes aan het zwemmen dus toen ik lekker wakker werd ging ik ook meteen lekker druk doen. Dat vond de super Condoom over mijn darmpjes niet zo leuk dus toen moest de super dokter even langs komen en de Condoom weer vast maken. Dit vonden Papa en Mama wel erg spannend allemaal maar alles is goed gegaan.

Papa is vanmiddag ook even naar zijn werk geweest om daar beschuit met muisjes uit te delen. Alle Collega’s van Papa waren erg benieuwd naar hoe het met mij gaat en hebben foto’s en een filmpje van mij bekeken. Ook heb ik al de eerste cadeautjes van ze gehad het begint hier al lekker vrolijk en vol te raken op mijn kamertje. Nog even en de zusters kunnen er niet meer bij maar dat vind ik niet erg hoor ik vind het wel gezellig. Zelfs doordat DJ lex op de radio heeft verteld dat ik ben geboren heeft Difrax een Cadeautje opgestuurd.

difrax

Ook lezen Papa en Mama alle berichtjes voor die zijn binnen gekomen via de website die zijn heel erg leuk om te horen. Helaas kan ik niet op alle berichtjes reageren.

Vanavond hebben Papa, Mama, Oma Elly en tante Maaike geholpen alle kaartjes in de enveloppen te stoppen en op te sturen. Ze zijn heel erg mooi geworden dus ik zou maar goed op je brievenbus letten of er al iets in ligt.