Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Bij Mama op schoot !!!

Gisteren heb ik de hele dag lekker geslapen ik moest natuurlijk nog bijkomen van mijn operatie van Vrijdag. Vandaag hebben de dokters mij wel een beetje gepest 2 van mijn 4 infusen deden het niet meer dus moesten opnieuw. Dat deed wel een beetje pijn maar het is ze weer gelukt en het is ook wel lekker dat ze weer in een ander hand en een andere voet zitten. Vanochtend hebben de dokters ook het slap maak slangetje uit gezet hierdoor ben ik weer een beetje wakker geworden vandaag.

En vandaag heb ik echt iets heel spannends gedaan de zuster had stiekem al mijn slangetjes langer gemaakt zodat ik even uit mijn bedje kon. Zodat ik even lekker een half uurtje bij mama kon liggen dit vonden Papa en Mama ook heel erg spannend. Dit was namelijk de eerste keer dat Mama mij echt bij zich kon houden. Kijk maar op de foto hoe lekker ik bij Mama lig natuurlijk wel met al mijn snoertjes waar Papa nog steeds jaloers op is.

Bij mama op schoot

En dan gaan we met nog iets heel erg spannend beginnen vandaag. Ik krijg namelijk vannacht mijn eerste voeding en ik mag meteen beginnen met 3 ml en dat wel 6 keer per dag. Weet je wat wel stom is ik mag het niet eens zelf opdrinken de zuster spuit het met een slangetje meteen in mijn maag dus ik kan het niet eens proeven. Maar eigenlijk is het ook wel weer lekker nu hoef ik niet wakker gemaakt te worden om te eten.

Mij stoere Oom Bart vertelde aan Papa dat de avond voor dat ik geboren ben hij aan een nummer was begonnen en dat ging vet snel en vet goed,  net als ik. Ik ben ook heel snel geboren dus Oom Bart heeft het nummer naar mij vernoemd stoer he…

Vandaag is Tante Rachel ook weer langs geweest met de post het waren allemaal hele mooie kaarten ook vertelde ze dat Neef Divan heel graag langs wil komen. Alleen hij heeft nog een klein beetje water pokken dus het mocht nog niet maar als het goed is komt hij Woensdag. Gelukkig heeft zijn Mama hem wel al verteld dat hij heel erg stil moet zijn omdat er heel veel zieke kindjes bij mij op de afdeling liggen. Zoals de zuster altijd zegt “ze liggen hier niet voor zweet voeten”.