Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Veel verschillende dokters op mijn kamer.

Maandag was weer een drukke dag alle knappen koppen uit het ziekenhuis wouden weer van alles met mij doen. Eerst kwam er een man langs met een hele grote computer op wieltjes. Mama kende deze computer wel daar hebben ze alle maanden dat ik lekker bij mama in de buik zat mij bekeken. Nu ging de dokter in mijn buik kijken naar mijn niertjes ze gingen even controleren of ik geen vlokjes schimmel in mijn niertjes zaten gelukkig was dit niet het geval.

Daarna kwam de oogarts langs om te kijken of ik geen schimmel in mijn ogen heb. De oogarts had een hele enge tangen en grote bril mee om diep in mijn ogen te kunnen kijken. Ook de oogarts heeft niks geks in mijn ogen gezien de schimmel zit dus gelukkig alleen nog maar in mijn bloed en daar krijg ik al een middeltje voor.

Daarna mocht ik weer lekker luieren bij mama op schoot in mijn stoere pakje.

stoere man

Vandaag was gelukkig alweer een wat rustigere dag alleen spannend ik moest namelijk weer een nieuw infuus. De dokter vertelde vanochtend vroeg dat dat ging gebeuren alleen wist nog niet hoe laat. Vandaag was het zo druk in het ziekenhuis dat ik vanavond laat een infuus kreeg maar deze zit wel heel erg goed dus dat is erg fijn.