Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

geen eet slangetje meer

Gisteren was een rustige dag Papa heeft voor het eerst aan de zuster laten zien dat hij mijn Stoma zakje kan vervangen. Papa vond het nog wel eng maar de zuster was erg tevreden. Ook kwam Pieter gisteren op de koffie Pieter is de zoon van een vriendin van Oma. Vroeger toen Papa nog een baby was heeft Papa met Pieter in de box gelegen en hebben ze vaak gespeeld. Papa en Pieter hadden elkaar al zeker 15 jaar niet meer gezien maar ze vonden het heel erg leuk elkaar weer te zien. Pieter was in de buurt omdat hij ook in het AMC werkt hij doet daar onderzoek naar poep, vind ik best wel een beetje vies hihi.

Vandaag mocht ik weer wat meer eten ik ging van de 40ml naar de 45ml en als vannacht alles goed gaat mag ik morgen naar de 50ml. Doordat ik nu zelf zoveel eet mocht mijn eet slangetje uit nu heb ik helemaal geen slangetjes meer nodig. Alleen laten ze nog wel 1 slangetje zitten voor het geval het toch niet goed gaat, daar krijg ik nu gewoon een beetje water overheen zodat hij blijft werken. Moet je maar kijken 4 weken geleden had ik wel 8 pompen nu is er nog maar 1 over.

infuuspaal

Ik ben vandaag ook op de weegschaal geweest en weetje ik ben gewoon zwaarder geworden dat is echt vet goed. Ik weeg nu 2610 gram en ben 49 cm ik ben in 3 dagen 70 gram aangekomen dat is echt heel veel. Verder blijf ik toch de vingers van Papa en Mama of inmiddels ook die van mij zelf lekkerder vinden als een speen.

Speen is niet leuk