Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Gijs eigenwijs

Maandag mocht ik weer met Mama op pad door het ziekenhuis voor een mooie foto hierop gingen ze bekijken of mijn darm nog ziek was. Gelukkig konden we een feestje vieren want mijn darmen zagen er weer goed uit gelukkig. ’s middags mocht ik met Mama mee naar het Ronald Mcdonald huis daar mocht ik op het grote bed van Papa en Mama liggen toen Papa uit zijn werk kwam gingen we gezellig met zijn 3tjes op bed.

bij papa en mama op de kamer

Dinsdag was weer een spannende dag ik mocht weer diep slapen op de OK omdat ik een nieuwe lijn kreeg. Papa vind de pakjes die je op de OK aan moet maar niks en hij vond het zelfs lijken op een doop jurk moet je kijken dit is toch al heel lang uit de mode ?

operatie pakje

Na 2 uur gezellig met de Super dokter op de OK mocht ik weer wakker worden. Ondertussen ging de Super dokter even met Papa en Mama praten de nieuwe lijn zetten was helaas niet gelukt. 6 weken geleden heb ik een echo gehad waarin ze hebben gecontroleerd of ik in mijn nek aan de rechterkant weer een lijn kon krijgen. Op deze plek heb ik al eens eerder een lijn gehad tijdens de controle zag mijn ader er goed uit en kon daar gewoon een nieuwe lijn komen. Maar helaas de Super dokter kon mijn ader niet vinden aan de linker kant hij heeft er zelfs nog een Super dokter bij geroepen maar ook die kon hem niet vinden. De Super dokter kon het ook niet aan de andere kant doen als daar mijn adertje dicht zou gaan dan kan het bloed niet meer uit mijn hoofd. Daarom hebben ze besloten mij weer wakker te maken en een nieuw plannetje te bedenken.

Vandaag was er wel weer feest ik kreeg weer eten na een weekje niks gehad te hebben ik vond het echt super lekker. Ik mag nu met hele kleine stapjes steeds meer eten en ik moet het allemaal zelf doen.

Vandaag kwam ook de dokter nog even langs want er is nogal gedoe over de bacterie die ik een paar weken geleden had. In het systeem staat nog dat ik een multiresistente bacterie heb omdat er iets mis is gegaan met de testen. Ik ben al weken van mijn gelenkaart af  maar de ziekenhuis hygiëne vind me nog vies. Dus moest ik nog een wattenstaafje door me mond en lang me kont. Dit moet over drie dagen weer dan ben ik er echt vanaf. De dokter vond het eigenlijk ook onzin en zei dat we er maar om moesten lachen.