Gijs Blankman

Vandaag alweer 10 jaar 0 maanden en 12 dagen oud! (3665 dagen)

Groene Poep.

Vandaag waren Papa en Mama de hele dag bij mij het was super gezellig. Vanochtend met het verschonen kwam er ook voor het eerst groene poep uit mijn stoma dat gaat dus steeds beter. Ik ben vandaag ook lekker verwend ik mocht veel bij Papa en Mama op schoot en ik heb weer gezellig bezoek gehad. Eerst kwamen Johan en Sascha met vriendinnetje Sophie op bezoek ik mag Sophie nog geen verkering vragen van papa dan moet ik eerst van mijn stoma af zijn. Wel mocht ik met Mama, Sascha en Sophie op de foto.

met sophie op de foto

Ook mijn vriendinnetje Mara is vandaag langs geweest met haar Papa en Mama. Mara ging mij heel lief aaien en al haar verhaaltjes over de vakantie vertellen.

Als alles zo goed met mij blijft gaan krijg ik morgen meer eten dan ga ik van de 5 ml naar de 10 ml ik denk dat ik dan wel snel vol zit maar ik vind het wel lekker. Ik ben soms nog wel een beetje lui want ik wil niet altijd uit mijn flesje drinken dan geven Papa en Mama het door mijn slangetje naar mijn maag toe eigenlijk vind ik dit gewoon heel erg makkelijk.