Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Hieperdepiep hoera 1 jaar !!

Daar was ik dan 1 jaar geleden was de dag dat ik voor het eerst Papa en Mama zag. We zijn nu alweer 365 dagen verder en ik heb echt al super veel mee gemaakt. De eerste 5.5 maand heb ik samen met Papa en Mama in een heel groot huis gewoond met heel veel andere mensen. Er werkte daar ook hele slimmen mensen die mij heel erg goed konden helpen. Maar zoals de Super dokter al snel tegen Papa en Mama zei we moeten je groot kijken dat heeft tijd nodig. En dat hebben Papa en Mama heel goed gedaan veel geduld en tijd dat was het beste medicijn voor mij.

Na 5.5 maanden was het dan zover ik mocht echt naar huis met Papa en Mama sinds dien gaat het alleen maar beter. Ik ben 2 keer zo zwaar als toen ik naar huis mocht en ik eet en drink gewoon alles wat vriendjes van mij ook mogen eten. Zo nu en dan mag ik nog terug naar het grote huis met alle Super Dokters en lieve zusters. Zij zijn heel erg trots op mij en zijn super blij dat het zo goed gaat met mij. Vandaag ga ik met mijn Papa en Mama ook weer heen maar dan om te trakteren voor mijn verjaardag en iedereen te laten zien dat ik inmiddels kan kruipen.

Afgelopen Zondag heb ik al mijn verjaardag voor al mijn vriendjes en familie gevierd. Er zijn gewoon 70 mensen geweest, veel he !! En ik ben echt super super verwend ik heb echt heel veel cadeautjes gehad. En het was ook heel erg gezellig en vet mooi weer dus beter kon het niet. Ik heb wat foto’s voor jullie laten maken moet je maar kijken hoe gezellig is was.

IMG_7017

IMG_7025

IMG_7027

IMG_7034

IMG_7047

IMG_7073

IMG_7076

IMG_7143

Toen we s’avonds thuis kwamen mocht ik nog even met mijn nieuwe speelgoed spelen ik heb echt heel veel…

2015-06-07 20.44.40

En sinds gisteren heb ik officieel een vriendinnetje er bij, Menno en Kim hebben eindelijk van de lastige meneren in Nigeria gehoord dat ze officieel Papa en Mama zijn van Pauline. Stiekem had Pauline mij vorige week al een filmpje gestuurd toen ik mijn verjaardag vierde. En we hebben ook al met elkaar geskyped ik kan niet wachten tot ik een keer echt met haar kan spelen !!