Gijs Blankman

Vandaag alweer 10 jaar 0 maanden en 12 dagen oud! (3665 dagen)

Hieperdepiep hoera Mama is 27 jaar.

Vandaag was een feestelijke dag voor Mama, zij is namelijk 27 jaar geworden vandaag. Dat is echt al heel veel jaartjes ouder dan ik ben. Vanochtend is Mama echt verwend ik moest van de zuster mijn voet in een bakje met zwart water doen en daarna op een kaartje voor mama. Moet je kijken hoe vet dat is geworden ik kan zelfs mijn tenen spreiden dat vonden Papa en Mama wel gek maar is gewoon normaal zei de zuster.

Kaartje Mama

Ik heb natuurlijk zelf ook wat geregeld, Papa heeft mij verteld dat wij een hele kast vol met Blond Amsterdam spullen hebben thuis. Ik ben dus even stiekem toen Papa en Mama aan het slapen waren naar de website gegaan en heb toen een beker speciaal voor Mama laten maken.

Beker Mama

En van Papa heeft Mama een hele grote foto van mij gekregen voor thuis aan de muur. Mama vond de foto heel erg mooi, Papa moest wel allemaal stomme grapjes maken om mij zo te laten lachen.

Mijn Foto

 

Voor de rest was de dag vandaag niet echt heel leuk ik heb weer een hoop dokters langs gehad ik had er zelfs 8 tegelijk op de Kamer. Ik voelde mij ook niet zo lekker vandaag ik heb ook weer een extra slangetje in mijn hand gekregen om bloed van mij te pikken. Nadat ze mijn bloed weer naar de knappen knoppen van het lab hebben gebracht kregen de Dokters te horen dat er weer een legertje vervelende Bacteriën bezig zijn in mij. Hiervoor heb ik van de Dokter een vet groot leger gekregen om hun aan te vallen er word nu dus oorlog gevoerd in mijn lijf. Wel fijn om te weten dat de Dokters nog heel veel Soldaten en Tanks in de kast hebben liggen om ze aan te vallen. Wat wel jammer is dat de Dokter nog een paar daagjes op de kweek moet wachten voor hij weet welk leger hij precies moet aanvallen. Maar als dat is gevonden krijg ik een super leger die precies weet hoe zij aangevallen moeten worden.