Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Ik denk dat ik later verhuizer wordt

Yes vandaag mocht ik weer verhuizen nog even en ik ga er mijn hobby van maken. Papa en Mama hebben al mijn verhuizingen voor mij bijgehouden moet je kijken hoe veel ik al onderweg ben geweest. Hieronder even op een rijtje welke kamers en tochten ik allemaal al gemaakt heb.

12-06 08:45 Geboren in de verloskamer.
12-06 09:15 Naar de Neonatologie voor mijn lucht slangetje.
12-06 12:45 Naar de OK voor mij super condoom.
12-06 15:00 Naar de spiksplinternieuwe Kinder IC.
20-06 12:30 Naar de OK voor het sluiten van mijn buik.
20-06 15:00 Terug naar mijn kamertje op de Kinder IC.
24-06 13:00 Terug naar de Neonatologie omdat er een ander Kindje naar de IC moest.
26-06 13:00 Naar de zuigelingen zorg en heb weer een super mooie eigen kamer.

Ik hoop dat ik nu even lekker in deze kamer mag blijven ik vind hem namelijk echt cool Papa en Mama kunnen mij zelfs via de webcam thuis zien !! En ze hebben meteen weer mijn kamer super gezellig gemaakt.

Nieuwe Kamer

In deze kamer heb ik ook echt heel gaaf uitzicht ik kan helemaal naar Papa zijn zendtoren in Hilversum kijken en vandaag lande er gewoon een helikopter naast mijn kamer.

Helikopter

En ik heb zelf ook weer een stapje gemaakt vandaag, ik krijg al de hele dag eten door mijn luie slangetje en ik hou het ook binnen !!! Maar vanavond mocht ik bij mama op schoot en dacht ik dat ik weer mijn lekkere speen kreeg maar dat was niet zo. Mama had ineens een speen met melk dat was echt heel erg lekker ik heb het voor het eerst geproefd en echt van genoten.

Eten door speen

En wat komt er na eten ?? POEP en dat had ik vandaag voor het eerst uit mijn stoma. Papa en Mama waren hier echt super blij mee papa had nooit verwacht dat hij zo blij kon worden van POEP.