Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Ik kijk steeds meer om mij heen

Gisteren en vandaag is er eigenlijk niet zo veel gebeurd ik moet vooral wachten tot de legers en de HG in mijn lijf klaar zijn. Vandaag heb ik wel weer iets meer eten door mijn eet slangetje gekregen van de super dokter. Ik krijg nu de hele dag door 9 ml eten per uur Papa is denk ik wel een beetje jaloers dat ik gewoon de hele dag mag eten. Ik was trouwens nog vergeten te vertellen dat ik vrijdag nacht weer mijn sonde heb kunnen grijpen en er uit heb kunnen trekken. Toch was iedereen het daar niet zo mee eens dus kreeg ik hem weer terug. Wat wel fijn is hij zit nu in mijn maag en niet meer in mijn darm de glijbaan voor mij eten is dus weer iets langer geworden.

Verder sta ik natuurlijk ook niet stil ik heb wel van alles maar ik vind de wereld om mij heen ook steeds leuker. Ik ben als ik wakker ben druk om mij heen aan het kijken om te zien wat daar allemaal gebeurd. Papa en Mama hebben het even voor jullie gefilmd zodat jullie ook even kunnen kijken hoe stoer ik word. Ik heb wel handschoentjes van Papa en Mama gekregen zodat ik niet even snel mijn sonde kan pakken.

Zo nu en dan probeer ik ook mijn speen te pakken en dat lukt best aardig alleen lukt het nog niet helemaal om hem terug te stoppen.

Speen zelf pakken

wistjedat

De zak met voeding die ik elke dag in mijn bloed krijg minimaal 250 euro kost ? En de laatste weken krijg ik een echte eigen Gijs zak deze schijnt nog duurder te zijn. Ik vind het alleen wel jammer dat ik voor zoveel centjes niet zelf de smaak kan kiezen.