Gijs Blankman

Vandaag alweer 10 jaar 0 maanden en 12 dagen oud! (3665 dagen)

Ik wil later DJ worden

Vannacht heb ik toch lekker liggen spoken en voor straf kreeg ik vanaf 6 uur geen eten meer van de zuster. Ze zei dat het toch geen zin had omdat ik alles er uit spuugde dus helaas vandaag zonder eten in bed. Ik voelde mijzelf toch niet echt lekker dus ik vond het ook niet zo heel erg, ik was weer erg misselijk. De zuster heeft vanochtend dan ook mijn maag leeg gehaald via mijn sonde ik was meteen niet meer misselijk.

Toen Papa en Mama mij gingen verschonen kreeg ik mijn nieuwe kleren aan. Ik zie er nu vet stoer uit en kan meteen DJ worden. Dat komt ook wel goed uit want vannacht heb ik samen met mijn vriendjes van de gang een illegaal feest georganiseerd bij mij op de kamer. Iedereen neemt zijn eigen fles mee en ik zorg voor de muziek.

DJ kleren

Ik heb vanavond ook nog van Sjoerd en Trudy een vet stoere speen gekregen die kan ik echt vet goed voor vannacht gebruiken.

DJ speen

Vandaag heb ik gelukkig niet meer gespuugd maar dat komt ook omdat ik geen eten meer krijg van de super dokter en de zusters zuigen om de paar uur mijn maag leeg. Morgen gaat de Super dokter samen met de zusters en de dokters een nieuw plannetje voor mij maken. Misschien moet ik morgen weer naar de fotograaf voor een nieuwe foto dus ik hoop dat Papa en Mama nog wat stoere kleren voor mij hebben.