Gijs Blankman

Vandaag alweer 10 jaar 0 maanden en 12 dagen oud! (3665 dagen)

Laten we gisteren maar snel vergeten.

Het was gisteren erg hectisch en vannacht was het ook  nog wel vervelend maar vanochtend was ik alweer een stuk rustiger toen Papa en Mama kwamen kijken. Na een uurtje ging Mama kijken bij alle andere Baby vriendjes van de ‘mama’s zijn fit groep’ en Papa ging weer even terug naar de kamer om wat te werken. Toen werd Papa door de dokter gebeld dat mijn eet infuus lekte en deze snel was verwijderd dit wist ik natuurlijk allang wand ik had honger. Waarschijnlijk voelde ik mij hierdoor ook de avond en nacht niet zo lekker.

De dokter moest natuurlijk wel weer een nieuw eet infuus maken anders zou de honger niet over gaan. Helaas lijk ik met mijn adertjes een beetje veel op Mama en moesten ze mij dus vaak prikken voordat het lukte. Dit infuus gaat door een ader richting mijn hartje en daarom moest ik dus weer op de zwart wit foto om te kijken of hij op de goede plek uit kwam. De dokter moest nog een klein dingetjes aanpassen maar daarna was hij tevreden en kreeg ik weer eten.

Hierna hadden Papa en Mama nog een gesprekje met de dokter over hoe het met mij gaat en ze waren erg tevreden. Zelfs zo tevreden dat ik van mijn luchtbuisje af mocht ik kan het inmiddels helemaal zelf!!! Papa en Mama vonden het erg spannend toen het buisje er uit ging maar alles ging goed en vind het nu super fijn. Ik klink alleen nog wel een beetje schor door dat mijn lucht buisje langs mijn stembanden heeft gezeten dit vind Papa niet zo erg ik maak nu nog niet zoveel herrie. Kijk hoe stoer ik er nu uit zie ik heb alleen nog maar een zonde naar mijn maag via mijn neus. Ik heb sinds gisteren ook van Papa en Mama een speen gekregen zodat ik lekker kan sabbelen.

Geen beademing