Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Lekker met Papa en Mama eten bij het Ronald Mcdonald

Wat heb ik weer een hoop mee gemaakt de afgelopen dagen ik heb weer een nieuw diep slangetje gekregen door mijn maag naar mijn dunne darm. De dokters vonden dat ik al wat te vaak op de foto was geweest daarom moest mijn slangetje met een ander systeem op zijn plek worden gebracht. Ik kreeg een soort van GPS ontvanger op mijn buik waarmee ze mijn nieuwe slangetje konden volgen het duurde allemaal wel heel lang en ik vond het niet zo leuk.

gps gps slang

Mijn nieuwe slang is wel een beetje dikker als mij vorige slangetje maar hij zit gelukkig wel goed diep in mijn darm. Hieronder kan je goed zien hoe dik mijn nieuwe slangetje is.

met mama in sept

Na mijn nieuwe slangetje bleef ik maar overgeven daarom hebben ze gisteren nog een 2e slangetje in mijn neus gestopt. Deze moest door mijn zelfde neus gaatje naar binnen nu is het wel erg vol in mijn neus. Door dit nieuwe slangetje kunnen ze mijn maagje leeg maken waardoor ik niet meer overgeef dit is dus een erg fijn slangetje.

Vanavond was het echt super feest voor Papa en Mama, ikĀ  mocht met ze mee naar het Ronald McDonald Huis om lekker te eten. Papa en Mama wonen hier vandaag al 12 weken en vinden het heel erg fijn dat ze zo dicht bij mij kunnen zijn. Na het eten hebben we lekker in de tuin gezeten in het zonnetje. Ik mocht ook nog even uit mijn wagen bij papa op schoot om lekker om mij heen te kijken.

chillen met papa en mama

Al mijn slangetjes moesten natuurlijk wel mee dus Papa en Mama hebben mijn wagen helemaal omgebouwd tot een mobiele ziekenhuiskamer kijk maar.

kinderwagen met slangetjes