Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Erg verwend dit weekend

Dit weekend ben ik echt heel erg verwend gisteren kwam zelfs de schoonmaakster van mijn kamer met een cadeautje. Zij was met haar kindjes naar ponypark slagharen geweest en die heeft daar hele stoere veters voor mij gekocht. Hiermee kan ik nooit meer mijn naam vergeten en altijd mijn schoenen terug vinden.

Veters

Vanmiddag kwam mats met zijn Papa en Mama langs en die was net op vakantie geweest naar Frankrijk en daar hebben ze een hele stoere pyjama voor mij gekocht. Ik denk alleen dat het nog wel even duurt voordat ik hem aan kan maar dat is niet erg.

Piama

Vanavond kwam Patricia langs haar kindje is al heel veel jaartjes ouder dan ik maar ligt bijna net zo lang in het ziekenhuis. Papa en Mama hebben al heel vaak Koffie gedronken met Patricia en vinden dat altijd heel erg gezellig, vandaag heb ik echt een hele mooie mand met allemaal cadeautjes er in van haar gekregen echt super lief!!

Cadeautje

Vanavond was Mama even weg voor haar nieuwe nagels en ze kwam terug met een schommel voor mij. Nu kan ik lekker schommelen in mijn jungle schommel.

Lekker schommelen

Verder gaat het echt top met mij ik heb wel weer een geel bordje op mijn deur ze hebben weer een nieuwe bacterie bij mij gevonden.  Hier heb ik gelukkig zelf geen last van maar hele kleine inimini baby’s (Dat ben ik niet meer want ik ben al 3124 gram !!) kunnen daar heel erg ziek van worden. Daarom moeten de zusters bij mij handschoentjes en een schort aan.