Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Met Papa en Mama op de foto

Dinsdag was Mama ziek die heeft dus lekker lang in bed gelegen en de verpleging heeft heel erg goed voor mij gezorgd. Mama kwam in de middag naar mij toen en ik moest toen meteen naar de echo om mijn adertjes in mijn nek te laten controleren en die waren allemaal heel erg goed. Toen papa terug kwam ging hij mij een beetje pesten met mijn octopus moet je kijken ziet er toch niet uit.

Papa pest mij

Gisteren was Papa de hele dag lekker bij mij zodat Mama nog een beetje kon uitzieken en lekker kon uitslapen. Miley kwam nog wel even met haar Mama op bezoek we hebben lekker gezellig gekletst met elkaar kijk maar.

Miley

Toen Miley weg was ging onze lieve dokter mij nog even pijn doen ze hadden nog wat bloed van mij nodig om te kijken of al mijn legertjes bij mij goed hun werk doen. Gelukkig ging alles goed en kwam er al snel een uitslag, de legertjes zijn heel erg goed bezig geweest. Ik krijg nu zelfs geen nieuwe legertjes meer alleen mijn flesje HG voor de schimmel krijg ik nog wel.

Na het prikken ging ik in mijn kinderwagen nog een keer naar echo dokter en die ging even in mijn hoofd kijken. Daar waren geen gekke dingen te zien gelukkig, ik vond het wel plakken op mijn hoofd er zat een hele grote klodder gel op.

op pad voor de echo

Vandaag heeft de dokter een foto van ons 3tjes gemaakt ik lag alleen wel lekker te slapen dus heb helaas mijn oogjes dicht maar ik vind het wel een hele leuke foto.

Foto papa en mama 1