Gijs Blankman

Vandaag alweer 10 jaar 0 maanden en 12 dagen oud! (3665 dagen)

Mijn grote neef en nicht op bezoek

Vannacht hadden de zusters het lekker rustig dus hebben ze even een gehoortest bij mij gedaan en yes ik ben geslaagd. Alleen weten de dokters nog niet of ik ook echt kan luisteren.

Gehoor

Vandaag was het eindelijk zo ver mijn grote neef Divan en nicht Ceylin mochten samen langs komen. Divan mocht eerst niet komen omdat hij nog waterpokken had dus heeft hij een paar keer aan de dokter moeten vragen of hij eindelijk mocht. Moet je kijken hoe lief Divan voor mij is.

Divan

Vanavond kwamen Menno en Kim gezellig eten en voetbal kijken in de eerste helft kwam nog wel even de Dokter mij pesten. Het infuus op mijn hoofd je raad het al die is stuk gegaan ik moest dus een nieuwe. Papa heeft wel even de tv weg gedraaid zodat de Dokter alle aandacht voor mij had en gelukkig is het hem in 1 keer gelukt. Nu heb ik alleen wel weer een infuus in mijn linker hand maar ik ben mijn hoedje gelukkig kwijt. Nadat ik weer een nieuw infuus had gingen we weer verder naar de wedstrijd kijken, vonden jullie het ook zo spannend wij wel moet je maar kijken.

Voetbal kijken Menno en Kim