Gijs Blankman

Vandaag alweer 10 jaar 1 maanden en 8 dagen oud! (3691 dagen)

Na 41 dagen moest toch echt mijn lange infuusje er uit.

Vanochtend vroeg om 6 uur was het dan toch echt tijd dat mijn infuus uit mijn knie verwijderd moest worden. Het slangetje had een hele knappe dokter helemaal via mijn knie door mijn adertjes naar mijn buik gestoken. Hierdoor konden ze mij al die 41 dagen mijn zakjes eten geven. Papa wou graag het infuus bewaren voor in mijn plakboek maar jullie mogen hem natuurlijk ook even zien kijk maar hier onder. Het dunste witte deel zat helemaal in mijn knie naar boven toe.

leaderflex

Om 9 uur kwamen Papa en Mama weer binnen eigenlijk tegelijk met de dokter toen wou de dokter van alles over mij weten. Toen kwamen ze er ook achter dat ik wel erg warm was en gingen ze even meten ik was gewoon 39.1 graden. Toen gingen ze meteen alles controleren om er zeker van te zijn dat ik niet iets geks zou hebben. Gelukkig hebben ze niks raars kunnen vinden en heb ik weer nieuwe legertjes gekregen omdat ze toch denken dat er weer een oorlogje plaats vind in mijn lijfje. Nadat ik weer nieuwe legertjes hebĀ  gekregen van de dokter gaat het alweer een stukje beter met mij en voel ik mij wel weer goed.

Toch gingen alle onderzoeken natuurlijk door en ook moest ik weer even op de foto omdat ze een foto van mijn longetjes wilde hebben. En Mama ging de fotograaf helpen met de foto daarvoor moest ze wel een hele zware jas aan trekken moet je kijken hoe stoer.

grote foto

Vanavond is een van mijn top zusters voor het laatst dus ik mag met haar op de foto voor in mijn plakboek. En zij vond het leuk als ik wat weetjes aan jullie zou vertellen over mijn verblijf hier in het ziekenhuis. Ik ga nu allemaal weetjes verzamelen voor jullie en zo nu en dan komt er eentje langs.

wistjedat

Ik al zoveel bloed heb gekregen dat ik inmiddels alles nieuw heb.