Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Na 5 dagen miste ik toch het ziekenhuis

De afgelopen dagen heb ik echt allemaal leuke dingen gedaan met Papa en Mama. We gingen woensdag toen we thuis waren eerst naar een hele grote winkel om lekker eten te kopen. Daarna gingen Papa en Mama alles opruimen en ik lekker in de box liggen. Ik mocht ook lekker bij Papa en Mama in bed liggen toen ik wakker werd en gingen lekker tv kijken. Toen ik lekker op de bank lag heeft papa een hele leuke foto van mij gemaakt moet je kijken.

op de bank

Het enige wat ik thuis wel steeds moeilijk vond was het drinken Papa en Mama maakte zich daar ook een beetje zorgen over. Gisteren kreeg ik een erg dikke buik en ging ik erg boeren en poepen. Toen hebben Papa en Mama toch maar even met de Super Dokter van het ziekenhuis gebeld. Vandaag moesten we langs komen en de Super Dokter had gewoon een bedje voor mij geregeld gelukkig wel op een 1 persoons-kamer. Daarna mocht ik met Papa en Mama naar de Foto, toen mocht ik gewoon 2 keer op de foto. We kwamen weer terugĀ  op mijn kamer en de Super Dokter kwam langs en vertelde dat er heel veel lucht in mijn darmpjes zat, en dat de aansluiting aan mijn dikke darm een beetje klein is waardoor mijn poep niet goed door kan stromen. De Super Dokter heeft besloten dat ik snel geholpen moest worden zodat ik snel weer met Papa en Mama mee naar huis kan.

Gelukkig konden ze voor vanavond nog een plekje voor mij krijgen op de OK en ze wouden alle twee voor mij door werken om mij te helpen. Om 19 uur mocht ik naar de slaap kamer en daarna door naar de operatiekamer. De dokters zijn een paar uurtjes met mij bezig geweest en belde daarna Papa en Mama op dat alles goed is gegaan. Ze hebben een paar knikjes uit mijn darmen gehaald en de aanhechting aan mijn dikke darm opnieuw gemaakt deze was een beetje te krap. Vannacht moet ik nog even boven slapen bij de hele zieke kindjes op de Kinder IC. Als morgen alles goed gaat met mij mag ik weer naar mij oude vriendjes en vriendinnetjes op de zuigelingen afdeling.

Ik hoop dat ik snel weer lekker veel kan eten zodat ik weer met Papa en Mama mee kan naar mijn eigen bedje.