Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Naar Barcelona

Gisteren zijn we helemaal naar Barcelona geweest we hadden helemaal onder de grond geparkeerd met de auto echt gaaf. Daarna ging ik met Papa en Mama nieuwe kleren kopen en een stoer hoedje omdat de zon erg scheen. Daarna gingen we nog een stukje lopen en met z’n 3tjes gezellig op de foto.

Vakantie_samen

Toen we terug liepen hebben Papa en Mama van mij een hele gave tekening laten maken door een meneer die ik niet kon verstaan. Maar hij kon wel heel goed tekenen moet je maar kijken, we zijn wel echte toeristen he hihi.

Vakantie_tekening1 Vakantie_tekening2

Na de tekening hebben we nog even wat gegeten en zijn we weer een heel lang stuk gaan rijden naar Cambrils. Daar gingen we op bezoek bij Tom, Nuria en Nat├ília dat is familie van Mama. Het was daar heel erg gezellig en we hebben daar ook gezellig met z’n alle gegeten alleen ik was al een beetje moe dus sliep al. Op weg naar Cambrils moesten we een klein beetje omrijden omdat het heel hard had geregend de hele weg was onder gelopen. Een andere meneer had wel geprobeerd over te steken maar was niet helemaal gelukt.

Vakantie_weg

Vandaag zijn we nog even met de auto naar een stadje geweest en hebben we verder lekker bij de Caravan gezeten. Wel heeft Papa nog een Party Tent gekocht zodat ik niet meer alle takjes op eet die van de bomen vallen. Verder probeer ik mij op allerlei gekke manieren te verplaatsen vandaag was ik een aap en liep ik op handen en voeten.

Vakantie_lopen op handen en voeten