Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

nieuwe pattas

Gisteren was er even geen verhaaltje eigenlijk omdat het best wel goed gaat met mij ik mocht gisten van de 25 naar de 30ml. Als alles goed zou gaan dan mocht ik vandaag al naar de 40ml dat vond ik alleen wat snel ik heb vannacht 2x overgegeven. Daarom ben ik vandaag lekker door gegaan met de 30ml en heb ik alles binnen gehouden, dit komt ook wel een beetje omdat Papa en Mama zoveel tijd voor mij hebben overdag. ’s nachts hebben de zusters natuurlijk heel veel kindjes die moeten eten dus hebben ze niet zoveel tijd om met mij te zitten. Papa en Mama hebben wel besloten dat als ik vannacht weer ga overgeven dat Papa of Mama bij mij komt slapen om mij de fles te geven. Maar ik ga nu vet mijn best doen zodat Papa en Mama gewoon nog lekker bij elkaar kunnen slapen.

Vanochtend ging Papa mij nog een beetje pesten na dat ik lekker had gegeten en bij hem lag wou hij dat ik even mijn handjes samen deed. Dit lukte wel even maar daarna was ik te moe en had ik geen zin meer dus ben lekker bij hem gaan slapen.

handjes samen

Vanmiddag kwamen ook Maarten, Priscilla, Thijmen en Imme op visite ze hadden allemaal leuke cadeautjes bij zich vooral voor Papa die kreeg een overlevings-pakket. Papa heeft wel geluk met mij ik heb nog steeds geen poep luiers dus de knijper heeft hij nog niet nodig.

Overlevingspakket

Daarna kwamen Wendy en Jeroen en kreeg ik vet stoere pattas (schoenen) nu moet ik alleen nog even groeien en dan kan ik ze aan. Misschien kan ik ze wel aan als Wendy en Jeroen gaan trouwen alleen schijnt het feestje heel laat te worden dus ik weet niet of ik heen mag van Papa en Mama.

Pattas