Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Nieuwe ronde Nieuwe kansen

Vandaag was het dan zover de superdokter mocht weer lekker klussen in mijn lijf op de OK. Vorige week is het natuurlijk niet gelukt omdat ze het vat niet konden vinden. Dit is vorige week nog even gecontroleerd bij de echo en hij was ook niet meer te zien op de echo. De meneer van de echo heeft toen wel nieuwe vaatjes gevonden waar een nieuwe lijn in kon. Dit heeft hij netjes aan de superdokter laten zien zodat hij op de goede plek een nieuwe lijn kon geven.

Ik mocht als eerste vandaag dus moest al om 8 uur naar de slaapkamer en daarna mee met de superdokter naar de OK. na 1.5 uur was ik klaar en mocht ik naar de uitslaapkamer en toen kwamen Papa en Mama ook meteen. De superdokter vertelde dat alles goed was gegaan en dat mijn nieuwe lijn werkt. Dat is dus super nieuws!

Verder gaat het echt topie met mij, Papa en Mama moeten grotere kleren gaan halen thuis ik pas maat 50 bijna niet meer. Ik ben namelijk 56 cm lang en ik weeg al 3770 gram.

Ik was jullie ook nog vergeten een foto te laten zien, vorige week waren Papa en ik zo moe dat wij lekker samen hebben liggen slapen moet je kijken.

slapen met papa