Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Weer op de foto

Het ging Woensdag echt super goed met mij alleen Woensdag op donderdag nacht (donder je raad het al) heb ik toch weer een golfje overgegeven daarna was ik zo onrustig dat ik ook mijn sonde er weer uit heb getrokken. Toen de zuster er achter kwam dat ik weer stout was geweest heeft zij hem meteen weer terug gestopt. Mijn sonde moet helemaal door mijn maag naar mijn darm dus dat is best wel moeilijk maar het is weer gelukt. Toen Papa en Mama kwamen hebben ze mij een lekker schoon pak gegeven en kreeg ik meteen een lekkere fles met eten. Daarna mocht ik op de foto omdat ik er zo stoer bij lag.

Bedenkenlijk kijken

Donderdag middag kwamen ze nog een foto maken dit fototoestel was veel groter als die van papa en hij kon weer alleen maar zwart wit foto’s maken. Op deze foto konden ze wel zien of mijn sonde goed lag en weetje hij ligt gewoon in de letter G midden in mijn buik stoer he!

Foto van zonde

Er was ook iets minder leuk nieuws ik heb weer een kleine bloeding gehad in mijn maag hierdoor voelde ik mij niet zo lekker dus hebben ze mijn eet slangetje weer uitgezet. Toen moest ik weer een nieuw slangetje in mijn arm zodat ze bloed konden pikken van mij helaas lukte de lieve dokters van mijn afdeling het niet. Toen kwam Donderdag avond de kindjes arts mij prikken gelukkig ging dat wel goed ze konden mijn prikje laten zitten voor een nieuw slangetje om bloed te kunnen geven. Ik heb nu wel weer een beetje een zielig handje en Mama heeft er een sok omheen gedaan zodat ik niet meer aan mijn sonde kan trekken.

Nieuw infuus

Toen Vrijdag de uitslag van mijn prikje binnen kwam zagen ze dat ik te weinig rode bloed celletjes had daarom heb ik weer een beetje bloed gekregen. Ze hebben ook ontdekt dat ik weer een bacterie heb daarom heb ik weer een nieuw leger gekregen van de dokter om ze aan te vallen. Daardoor voel ik mij nu alweer een stuk beter. Ik ben vandaag ook weer gewogen en ik word steeds zwaarder ik ben gewoon al 3030 gram echt heel goed al meer dan 3 kilo!!