Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Op vakantie naar Sinterklaas!!!!

Ik ben lekker 2 weekjes met Papa en Mama op vakantie naar Spanje. Papa en Mama zijn om 7 uur in de avond gaan rijden zodat ik lekker kon slapen in de auto. Toen ik om half 8 in de ochtend wakker werd waren we gewoon al op de camping Papa en Mama zijden dat alles heel goed en snel was gegaan en de vakantie kon beginnen. We mochten ook al wat eerder in onze caravan alleen had de mevrouw van de caravan wel een ochtendhumeur tot ze mij zag toen kon alles, goed kan in sjansen he hihh.

Nadat Papa en Mama de auto hadden uitgeladen zijn we boodschappen gaan doen en daarna lekker naar het zwembad. Het zwembad is nog wel erg koud daar gaan we nog maar even niet in maar dat hoeft ook niet ik heb mijn eigen stoere bad mee moet je maar kijken.

Vakantie_bad_1 Vakantie_bad_2

Vandaag gingen we lekker naar het stadje om te kijken wat daar te doen is en je kan daar bootjes huren. Papa en Mama willen dat misschien gaan doen deze vakantie dus hebben meteen voor mij een stoer zwemvest gekocht. Als we niet gaan varen heb ik hem niet voor niks want ik mag binnen kort ook een keer met Ome Klaas mee varen.

Vakantie_zwemvest

Daarna zijn we nog even naar het strand geweest en ik ging naar iedereen zwaaien op het strand. Toen de parasol stond kon ik mij daar goed aan vast houden en had ik nog meer aandacht stoer he?

Vakantie_strand_1