Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Papa dag!!

Vandaag was het Papa dag !! Ik moest dus van alles regelen voor Papa gelukkig heeft Mama mij heel goed geholpen. Eerst toen ik wakker werd heb ik samen met mama de cadeautjes gepakt deze hadden we heel goed verstopt voor Papa. Daarna mocht Papa ze uitpakken en hij vond ze heel erg mooi kijk maar wat ik heb gemaakt. Het is een bonk klei met mijn vuistje er in dat wou Papa altijd al hebben. En ik heb een mooi hart gemaakt met mijn voet en hand afdrukken en foto’s, mooi is het geworden he !! Daarna hebben mama en ik een lekker ontbijtje voor papa gemaakt.

Vakantie_Vaderdag_1 Vakantie_Vaderdag_2

Gisteren ben ik met Papa en Mama naar het strand geweest ik mocht nu zelf ook een beetje in de zee zitten. Ik vond het nog wel een beetje koud maar wel echt heel erg leuk alleen dat zand overal vind ik niet zo leuk.

Vakantie_in_de_zee

Daarna gingen we naar Palamos centrum daar is kermis en we hebben daar lekker gegeten. Toen we lekker aan het eten waren gingen alle obers lekker gek met mij doen. Ik kan ook steeds beter staan dus ik mocht van papa lekker naar de kermis kijken dat ziet er echt gaaf uit.

Vakantie_kijken_naar_de_kermis Vakantie_lachen_met_de_ober