Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Wat een pech lijn weg.

Woensdag dachten Papa en Mama dat ik heel veel last had van krampjes daardoor was in niet zo happy en heb ik ook niet zo lekker geslapen. De dokters hadden inmiddels wel even mijn bloed laten controleren en vonden weer een legertje op mijn nieuwe Broviac lijn. Gelukkig hebben ze mij meteen weer goede legertjes gegeven die het slechte leger gaat aanvallen. Helaas gingen mijn pijntjes hierdoor niet weg en heb ik Woensdag op Donderdag nacht niet zo lekker geslapen.

Donderdag lag ik lekker bij Papa op schoot maar had nog steeds pijn, toen zag Mama dat mijn been waar mijn Broviac in zit een beetje dik en blauw was. Toen hebben Papa en Mama meteen de Zuster geroepen en al snel kwam ook de dokter.  Ze hebben toen mijn Broviac infuus heel erg langzaam gezet en mijn pijn was meteen weg en ik werd weer blij. Nu wist iedereen gelukkig dat ik dus geen krampjes had maar dat er met mijn lijn iets niet goed was.

Vrijdag hebben ze meteen een foto ingepland zodat ze mijn lijn en mijn darmpjes konden controleren. Mijn darmen zagen er allemaal goed uit ze hebben speciaal water er in gedaan zodat ze alles goed op de foto konden zien. Hier was alles goed ook de aanhechting in mijn darm die de superdokter heeft gemaakt. De superdokter was een beetje bang dat ik mij daardoor misschien niet zo lekker zou voelen.

Daarna gingen ze mijn Broviac lijn op de foto zetten en kwamen er meteen achter waarom ik daar last van had. De lijn had een verkeerde afslag genomen in mijn bloedvaatje waardoor alles niet zo goed door kon lopen.

Vrijdag avond hebben ze daarom meteen mijn lijn verwijderd en mij een klein infuusje met vocht gegeven. Hierdoor krijg ik nu genoeg vocht binnen zodat ik niet uitdroog. De super dokter gaat nu een nieuw plannetje bedenken voor een nieuwe lijn maar daar zijn ze nog niet helemaal over uit dus dat is wel spannend dit weekend.

Verder ben ik wel echt super super happy en ben ik echt goed in gekke bekken trekken moet je maar kijken.

haha nieuwe lijn nodig