Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Soms bepaal ik zelf welke slangetjes ik niet meer wil

Vandaag heb ik weer een super dag gehad ik drink al de hele dag 20 ml per voeding dat is echt heel erg veel voor mijĀ  maar ik lust soms nog wel meer. Ik drink wel soms wat te snel en dan kan ik het niet helemaal binnen houden dus vanochtend heb ik over mama heen gespuugd.

Vanmiddag kwamen Tante Rachel en Ome Ferhat met Divan en Ceylin dat was heel erg gezellig. Mijn stoere neef Divan durfde nu ook wat dichterbij te komen en wou met mij op de foto moet je kijken hoe gezellig.

Divan dichterbij

Daarna ging iedereen even eten want tante Rachel heeft vanavond lekker gekookt in het Ronald Macdonald huis. Na het eten kwam iedereen nog even terug en mocht ik weer lekker eten bij Papa. Toen Papa even niet keek heb ik mijn slangetje uit mijn neus getrokken. Gelukkig hoefde hij niet terug van de zuster omdat hij op dit moment toch niet gebruikt word. De kans is wel dat hij een keertje terug moet maar ik ga heel erg goed mijn best doen dat dit niet nodig is. Papa en Mama vinden mij er nu wel weer een beetje beter uit zien moet je maar kijken.

sonde er uit