Gijs Blankman

Vandaag alweer 10 jaar 0 maanden en 12 dagen oud! (3665 dagen)

Spannende week.

Sorry dat jullie zo lang hebben moeten wachten op een nieuw verhaaltje van mij maar deze week was niet zo leuk. Dinsdag ging Mama met mij weer naar de fotograaf om een controle foto te laten maken van mij sonde in mijn maag. Toen de Dokter van de foto’s de foto had gezien heeft hij meteen de super dokter gebeld dat ik heel erg ziek moest zijn. Op de foto zag je namelijk dat er lucht in mijn darm wandjes zat dit betekent dat je darmen zijn ontstoken. Normaal komen de dokters hier pas achter als ze een foto laten maken omdat een kindje ziek is maar ik was gelukkig nog niet ziek. Ik mocht van de dokter meteen niks meer eten en heb mijn bloed eten weer terug gekregen. Mijn darmpjes moesten namelijk meteen tot rust komen anders moest de dokter mij meteen opereren.

Papa en Mama vonden het heel erg spannend als ik namelijk de volgende 24 uur niet ziek zou worden was de kans heel erg klein dat ik nog een keer geopereerd moest worden. Dit is gelukkig allemaal niet gebeurd en mijn darmpjes hebben nu nog lekker vakantie en mogen maandag weer op de foto om te kijken of ze weer beter zijn. Als dan alles goed is mag ik weer heel erg langzaam op mijn tempo gaan eten dat lijkt mij wel super spannend.

Toen Papa en Mama het zo spannend vonden mocht ik lekker bij Papa op schoot samen met mijn knuffel.

niet ziek maar spannend

Ik vind het ook super lekker om op mijn buik te liggen, dit mag alleen bij Papa en Mama opschoot. Moet je kijken hoe lekker rustig ik kan liggen.

lekker slapen op het kussen 1lekker slapen op het kussen 2

Vandaag is Mama even naar huis geweest toen heeft zij meteen mijn bokskleed meegenomen zodat ik lekker in de box kan liggen. Ik vind het echt super gezellig in de box met al mijn speeltjes om mij heen. Ik heb ook van mama een trui gehad die erg toepasselijk is alleen kan ik nog geen engelands dus ik weet niet wat er op staat (troublemaker).

in de box