Gijs Blankman

Vandaag alweer 10 jaar 0 maanden en 12 dagen oud! (3665 dagen)

Stomazakje

Vandaag was het dan zover ik maak inmiddels zoveel poep dat het niet meer op een watje past. Daarom kwam de stoma verpleegkundige langs om voor het eerst een stomazakje te plakken. Daarvoor moesten eerst mijn laatste hechtingen verwijderd worden, dit is gelukt nu heb ik dus geen knoopjes meer op mijn buik.  Daarna hebben Papa en Mama samen met de zusters (Er waren er wel 4) een passend zakje uitgezocht. Daarna moest hij er op geplakt worden dit ging heel erg goed Papa en Mama moeten nu op stomazakje plak cursus zodat zij dat straks ook thuis kunnen. Kijk hoe vet z’n zakje er uit ziet de zuster zij dat je ze ook nog in andere kleuren hebt.

stomazakje

Vandaag heeft Papa ook mijn wagen opgehaald en morgen gaat de zuster aan de dokter vragen of ik een rondje in de wagen mag dan kan ik eindekijk een keer naar buiten toen. Ik kan nu alleen nog maar door mijn raam naar buiten kijken.

Verder heb ik vandaag weer lekker gegeten bij Papa en Mama ik zit nog wel op 20 ml als alles goed blijft gaan mag ik morgen misschien wel meer. Verder begin ik wel een beetje verslaaft te raken aan pinken ik vind de pink van Papa en Mama veel lekkerder als mijn speen. Dus als het ook maar even kan dan sabbel ik lekker op de pink van Papa tot dat het een lekker zwembadpinkje is geworden dan willen hij hem vaak weer terug.

Papa zijn pink