Gijs Blankman

Vandaag alweer 10 jaar 1 maanden en 8 dagen oud! (3691 dagen)

Papadag

Nog geen 4 dagen oud en ik moest al meteen wat regelen voor Papadag. Gelukkig heb ik wat hulp gekregen van de zusters zij hebben iets heel leuks voor papa geregeld. En ik heb natuurlijk ook een beetje aan mijzelf gedacht.
vaderdag
Hier kan papa zijn Ipad in zodat hij veilig op schoot kan als ik later groot ben. Papa heeft vandaag nog meer gekregen voor Papadag een Mok zo dat hij geen koffie uit karton hoeft te drinken. En een echte eigen Papa soep kom ik vind die zo mooi dat ik hoop dat ik hem later ook nog eens mag lenen.

Vandaag hebben de dokters mijn slaap slangetje minder snel laten stromen daardoor ben ik wel wat drukker geworden. Toen Papa en Mama ook nog mijn muziekje aan zetten die zij mij elke avond lieten horen toen in nog in de buik van mama zat deed ik voor het eerst mijn ogen echt open.
ogen open

Vandaag is ook mijn vriendinnetje Sophie langs geweest zij is 8 nachtjes ouder dan ik en voor Sophie was dit voor het eerst met haar Papa en Mama in de Auto. Ik denk dat haar Papa en Mama dat ook wel een beetje erg spannend vonden.