Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Van Amsterdam naar Zaandam.

125 dagen oud en mijn eerste verhuizing is een feit. Vandaag was het dan zover ik mocht met Papa en Mama mee naar ons eigen huisje. Ik heb stiekem al 2 nachtjes proef geslapen met Papa en Mama in het Ronald mcdonald huis en dat ging al super goed. Kijk hier staan we even voordat we ik voor het eerst bij Papa en Mama mocht slapen in het Ronald mcdonald huis.

naar het mcdonald

Vanochtend was het dan zover de laatste dingen zijn gecontroleerd en toen mochten we echt naar huis echt super spannend. Eerst afscheid nemen van iedereen die de afgelopen maanden zo goed voor ons heeft gezorgd.

Misschien vinden jullie het wel gek maar Papa en Mama en ik gaan de komende tijd het ziekenhuis ook missen. We zijn zo super blij met alle lieve mensen die in het ziekenhuis voor ons hebben gezorgd de afgelopen maanden. We hebben ons daar super thuis gevoeld en wat hebben ze altijd goed naar Papa en Mama geluisterd als ik mij niet zo lekker voelde. Zodat er voor mij de beste oplossing zou komen.

Nadat we iedereen gedag hadden gezegd gingen we nog even naar de Kinder IC waar ik als eerste heb gelegen. Daar was iedereen ook super blij dat ik naar huis mocht en ze vonden dat ik er heel goed uit zag. Daarna gingen we naar het Ronald mcdonald huis om daar alle spullen te pakken. Toen Papa en Mama alles in de auto hadden gedaan gingen we naar huis echt super spannend op de snelweg. Thuis aangekomen lag ik wel te slapen in de auto kijk maar.

in de auto

Toen gingen we naar boven en heeft Papa mij het hele huis laten zien en mijn eigen kamer echt super gaaf. Eindelijk zijn wij nu dan alleen met zijn 3tjes en daar gaan we lekker van genieten.

thuis