Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Vandaag bij Papa en bij Mama op schoot !

Wat heb ik vandaag weer een hoop leuke dingen gedaan het begon vannacht natuurlijk al met eten. Ik mocht vannacht beginnen met 3 ml 6 keer per dag. Vanmiddag vonden de dokters dat ik nog meer mocht eten en hebben het dus meteen opgehoogd naar 6 keer 5 ml per dag. Ik vind het ook wel super handig dat ik lekker niet zelf hoef te eten moet je kijken hoe makkelijk ik nu kan eten.

Eten

Vanmiddag mocht ik alweer bij Mama op schoot ik heb daar lekker 1.5 uur gelegen. Daarna was het natuurlijk tijd voor voetbal de wedstrijd Nederland tegen Chili heb ik volledig in stijl vanuit bed gekeken.

Voetbal kijken

Na de wedstrijd mocht ik lekker bij papa op schoot ik heb lekker een half uurtje met papa liggen kletsen een goed gesprek onder 4 ogen van man tot man.

Bij papa op schoot

De dokters vanavond vond ik niet zo lief ze kwamen even langs en wouden testen of ik met wat minder beademing zou kunnen. Hierdoor raakte ik een beetje gestrest en moest ik spugen gelukkig was het alleen mijn maag zuur en niet mijn eten. Papa vond dat mijn spuug er uit zag als kroos in de sloot. Voordeel was wel dat ik meteen een nieuw schoon bedje heb gekregen eigenlijk wou ik dat gewoon.