Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Vandaag had een grote dag moeten worden.

Vandaag zou ik dan mijn laatste operatie krijgen mijn dunne en dikke darm zou vandaag aan elkaar gemaakt worden. Gisteren twijfelde iedereen al een beetje of het wel verstandig was om mij te opereren. Ik heb toch wel veel last van mijn schimmel en bacterie vanochtend had ik helaas weer koorts en last van een klein hoestje kortom de super dokter wou mij niet opereren. Ik moest wel een nieuwe lijn voor mijn eet infuus deze kan alleen maar op de OK geplaatst worden. Gelukkig hoefde ik hiervoor maar heel kort onder narcose dit kon gelukkig wel doorgaan. Dus ik mocht weer op reis door het grote ziekenhuis op naar de verkoeverkamer wel heel stoer ze hebben een speciale voor kinderen moet je maar kijken.

Verkoever

Na 1.5 uur kwam de zuster bij Papa en Mama dat ik naar de kinder IC was gebracht om even lekker wakker te worden. Ik was dus weer gezellig terug op mijn eerste afdeling gelukkig kende ze mij daar nog. Kijk maar herkennen jullie het nog is wel wat minder gezellig dan toen ik er lang lag maar ik mocht al snel terug naar mijn eigen kamer.

tijdelijkopdeic

Toen ik terug kwam op mijn eigen kamer was mijn hele bedje lekker schoon gemaakt en had de zuster een lief briefje op gehangen om mij even op te vrolijken.

briefje avondzuster

Nu moet ik snel beter worden en al mijn bacteriën en schimmels opruimen als dat allemaal gelukt is mag ik snel weer een afspraakje maken op de OK.