Gijs Blankman

Vandaag alweer 10 jaar 1 maanden en 8 dagen oud! (3691 dagen)

Voetbal kijken

Papa wil niet dat ik later op voetbal ga maar ik moet er wel nu al naar kijken. Papa en Mama moesten steeds aan de zusters vertellen als er weer gescoord was dan konden zij het ook een beetje volgen.

Voetbal_kijken

Zoals je ziet is het al lekker druk in mijn bedje het is erg gezellig met al die knuffels om mij heen.

Vanavond hebben Papa en Mama mij helpen verschonen papa mocht mij zelfs optillen dit vond hij wel spannend maar hij deed dit heel erg goed. Ik vind het alleen niet zo leuk, het doet toch wel een beetje pijn in mijn buikje als ik weer een nieuw lakentje moet. Vandaag heb ik ook eindelijk eens wat anders te eten gekregen al proef ik hier niks van omdat het meteen in mijn bloedvaatje gaat. En ze hebben mij een plasspuitje gegeven omdat ik een beetje te veel vocht vast hou. Hierdoor moet ik wel de hele dag plassen maar gelukkig heb ik daar ook een slangetje voor. Papa vroeg of ik veel spuitjes heb maar het valt wel mee het zijn er maar 6 en soms hebben kindjes er wel 15 zei de zuster.

Vandaag is er ook een meneer geweest om een mobiele monitor bij mij te testen ik mag binnen nu en een paar dagen een ritje maken door het ziekenhuis. Ze gaan dan kijken of ze mijn buikje dicht kunnen maken dit is wel super spannend.