Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 10 maanden en 10 dagen oud! (3602 dagen)

Wat een drukke dag.

Vandaag heb ik natuurlijk mijn 2e operatie gehad die is helemaal goed ge gaan. Vanavond kwam nog wel even de super dokter langs bij Papa en Mama om te vertellen hoe alles was verlopen. De super dokter vertelde dat ik wel wat dunne darm mis, normale baby’s hebben ongeveer 80 cm en bij mij is er maar 45 cm. De dokter vond dit niet zo heel erg eng er zijn baby’s met nog minder en die zijn ook groot en stoer geworden. Het is nu gewoon super spannend hoe het de komende tijd gaat met mij maar met die stoere Papa en Mama die overal op letten moet dat goed komen. De komende 24 uur houden de dokters mij nog slapjes om er voor te zorgen dat er niet te veel druk op mijn buikje komt te staan. De zuster vertelde ook dat als het goed gaat ik volgende week misschien al op schoot mag bij Papa en Mama, dat zou ik wel super tof vinden.

Papa en Mama moeten ook wel een beetje wennen dat ik geen Condoom meer heb op mijn buikje. Ik kan nu gewoon weer onder 1 dekentje liggen en ik mag eindelijk op mijn zij slapen dat is ook wel erg fijn. Ik heb even een foto van Mama laten maken kijk hoe trots zij op mij is!!

Met mama

Ik heb echt al super super veel cadeautje gehad Papa en Mama brengen inmiddels al dingen naar huis omdat zij anders straks een verhuisbedrijf moeten bellen als ik naar huis mag. Gisteren heb ik ook een hele leuke beer van Tante Maaike gehad me naam staat er zelfs op!

gijsknuffel