Gijs Blankman

Vandaag alweer 9 jaar 11 maanden en 10 dagen oud! (3632 dagen)

Weer minder slangetjes

Vandaag hebben Papa en Mama een weddenschap met de Hoofddokter van de afdeling gewonnen. De dokter heeft Maandag bij mij een infuus geprikt en zei dat hij het wel 7 dagen vol zou houden. Papa en Mama zeiden dat hij binnen 5 dagen zou sneuvelen nu krijgen Papa en Mama een fles wijn van de dokter. Ik heb ook helemaal geen meet snoertjes meer deze mochten vandaag ook allemaal weg dus er zijn nog maar 2 slangetjes over op 1 infuus.

De dokters zijn ook heel erg trots op de legers die ze mij hebben gegeven die doen echt heel erg goed hun werk. Ik heb al bijna geen rode buik meer dus de vijand is bijna verslagen. Ik krijg nog wel een paar dagen nieuwe soldaten van de dokters maar dat is voor de zekerheid. Ondanks de oorlog in mijn buik ben ik ook weer zwaarder geworden dus eigenlijk gaat het gewoon super goed met mij. Vanavond mocht ik daarom ook mee met Papa en Mama naar de huiskamer waar hun lekker hebben gegeten en ik lekker kon slapen.

Eten bij Papa en Mama

Zoals je ziet heb ik nog wel een slangetje in mijn neus deze gaan ze vanaf vannacht ook niet meer gebruiken ik mag dus weer lekker alles zelf eten. Ik heb hem er vandaag wel al uit proberen te trekken dit is alleen niet ver genoeg gelukt dus de zuster kon hem nog terug stoppen. Maar eigenlijk heb ik hem dus niet meer nodig alleen laten ze hem er nog even voor de zekerheid in zitten.

Ik ben ook weer verwend het bedrijf naast Papa zijn werk heeft een draaimolen gegeven voor boven mijn bed, hier kijk ik nu de hele avond naar en hij maakt ook muziek. Papa vertelde dat ik thuis ook een Politie motor heb, deze heb ik gekregen van de bouw meneer van Papa zijn werk. En ik heb ook een vet mooie badkeep met mijn naam er op gekregen deze slaapt heel erg lekker als ik op schoot lig.

Strengholt

OMS